ons doel

Lees hier hoe
Wij zijn common|era
Wij geloven in een duurzame, transparante en eerlijke kledingindustrie. Eerlijk voor de mensen, eerlijk voor de wereld.
Tot op heden behoort de kledingindustrie tot één van de meest vervuilende industrieën wereldwijd. Deze industrie alleen al is verantwoordelijk voor zo'n 10% van de totale CO2-uitstoot wereldwijd. En dan hebben we het nog niet gehad over de enorme hoeveelheden water en energie die hierbij verspild worden. Tijdens het productieproces wordt veelal gebruik gemaakt van schadelijke chemicaliën. Aan het einde van een extreem korte draagtijd worden absurde hoeveelheden kleding (illegaal) gedumpt of verbrand. Geproduceerd in fabrieken waar lange dagen hard en onveilig gewerkt wordt, en dat alles voor een mager loon.
Wij geloven hier niet in!
En we zijn niet de enigen die vinden dat dit anders kan en moet. Deze noodzakelijke verandering kan niet alleen vanuit de industrie zelf komen. Een verandering in gedrag en bewustwording van iedereen die kleding koopt, is misschien nog wel het allerbelangrijkst!
Transparantie zorgt voor bewustzijn. We laten je daarom graag zien waar onze kleding wordt geproduceerd en waar het van gemaakt is.
Wij maken mode voor iedereen die op een simpele manier wil bijdragen aan een socialere en schonere industrie. Beter voor de wereld en beter voor onze gezamenlijke toekomst!
Laat zien wie jij bent en waar jij voor staat. Vertel jouw verhaal.
Join the common|era!
webdesign by Brandrsprivacy policy
copyright © common|era
usercartmagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram